; Taloprojektisi vaiheet - MODERN-TALO

Taloprojektisi vaiheet

Ideasuunnittelu

Meillä on yksilöllinen ja neuvova lähestymistapa jokaiselle asiakkaalle. Teemme maksuttoman luonnoksen pohjapiirroksista ja visualisoimme tulevan kotisi.

Suunnittelu

Yksilöllinen suunnittelu asiakkaan kanssa. Suunnittelijamme tarkastaa pohjan käytännöllisyyden ja toteuttamiskelpoisuuden, suorittamalla energiatehokkuus- ja rakennelaskelmia. Me tarjoamme joustavat vaihtoehdot kodin valmiusasteen valitsemiseen.}

Talopaketin valmistus

Käyttämämme puurunkoelementtiteknologia (talot, joilla on korkea tehdasvalmius) takaa rakenteiden korkean laadun. Valmistamme kaikki talot tehtaalla, joka on varustettu moderneilla CNC-laitteilla (Hundegger). Näiden laitteiden tarkkuus on huomattavasti ihmistä korkeampi, mikä vähentää virheistä johtuvaa energiahävikkiä ja minimoi puujätteen määrää.

Talopaketin pystytys

Talon täysikokoisten elementtien asentaminen kestää enintään muutaman päivän. Asennustiimimme huolehtii oikeaoppisesta asennusprosessista. Lyhyt pystytysaika estää tehokkaasti rakenteiden kastumisen ja minimoi kosteusvaurioiden riskin. Tämä on elementtien selvä etu suhteessa muihin rakennustapoihin, joissa kosteusvauriot ovat valitettavasti arkipäivää.

Rakentamisen jälkeinen palvelu

Olemme asiakkaan mukana koko rakentamisen ajan ensimmäisestä yhteydenotosta käyttöönottotarkastukseen asti. Meiltä voit aina kysyä neuvoja ja lisätietoja talopakettisi kaikista valmistusvaiheista. Mikäli talossa on takuun alaista korjattavaa, suoritamme korjaukset välittömästi.

Laatu yksistä käsistä